Firmaprofil

profil

Vi klarer det hele
Vesterlund Byg har i mange år leveret kvalitetsløsninger til en bred vifte af kunder, der tæller alt fra private til virksomheder og offentlige instanser. Vi klarer langt de fleste opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget og kan være med, både når det gælder småreparationer og større renoveringer eller nybyg.

Manden bag
Bag virksomheden står Bo Vesterlund, som efter mange år i branchen valgte at blive selvstændig med Vesterlund Byg i 2006. Lige siden etableringen har fokus været på at tilbyde kunderne professionelle og langtidsholdbare løsninger ud fra det individuelle behov og budget.

Vi har stort fokus på god rådgivning, så vores kunder får det bedst mulige resultat uanset opgavens størrelse. Derfor kommer vi også altid ud og ser på opgaven, inden vi går i gang, så vi opnår en fælles forståelse for projektet.

Det er Bo Vesterlund selv, der fører dialogen fra start til slut, ligesom han også selv er med til at udføre opgaven. På den måde kan du være sikker på, at der ikke sker tab af information undervejs.

Kompetente samarbejdspartnere
Vi har en flok dygtige samarbejdspartnere, der tæller alt fra VVS-installatører til malere, arkitekter, murere, elektrikerer og ingeniører. Derfor tager vi også gerne hovedentreprisen på projektet, hvor vi sørger for, at alt forløber, som det skal, hele vejen igennem.

Vi holder os naturligvis løbende opdateret inden for vores fag, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden.

Kontakt os på telefon 40 97 67 68 for et uforpligtende tilbud.